Ontmoeting in een restaurant

door Henri Senten, verschenen in Steel Moon magazine, Volume 1

Ik was benieuwd hoe Mijn slavin zich die avond zou gedragen! Het was de eerste keer dat ze deze Mensen ging ontmoeten. De bedoeling was dat ze die avond nog Ons Drie zou dienen als slavin. Als een echte genotslavin zou ze niet meer dan een lustobject zijn, klaar om gebruikt te worden en bereid om al Onze wensen te vervullen. Ook zij wist dat, en daardoor was ze vanzelfsprekend wel wat zenuwachtig.

Toen ze naast Me de parking overstak, naar het restaurant waar Ik met het Koppel afgesproken had, zag ze eruit om van te smullen. De hoge hakken deden haar lange benen goed uitkomen, en die vielen überhaupt al op omdat ze zo'n enorm kort rokje droeg. Dit rokje, evenals haar vest, was gemaakt van soepel leder. Ik kon zien hoe haar borsten meedeinden onder het topje dat ze droeg. Het was een aanspannend dingetje, zonder schouderbandjes. Het werd enkel omhoog gehouden door een elastiek dat boven haar borsten spande. Niet alleen was de vorm van haar borsten duidelijk te zien, zelfs de tepels tekenden zich erin af! (ze stribbelt tegen, Mijn slavin, telkens ze dit moet aandoen. ze vindt dat ze er veel te uitdagend uitziet met die kleren, en Ik kan haar geen ongelijk geven.) Ik had haar verteld dat dit juist de bedoeling was die avond. Vanaf het allereerste ogenblik zou ze zich moeten tonen als een uitdagende slet aan die voor haar onbekende Mensen. Eens ze Onze slavin was, moest ze dat ook zijn voor Ons: een slavinnenslet!
Daarbij, Ik weet maar al te goed dat dit tegenstribbelen vooral voor de vorm is. Van die dingen alleen maar al aan te trekken, geraakt ze opgewonden. Eens in de juiste stemming is Mijn slavin dan ook een echt geil hoertje!

De toiletten in het restaurant bevonden zich naast de vestiaire. Toen W/we binnen gingen, wilde Mijn slavin eerst zichzelf nogmaals bekijken in de spiegel. Ik vond dat prima, want niet alleen haar kledij moest uitdagend zijn, ook haar opmaak.
Geduldig wachtte Ik tot ze buiten kwam. Dan gaven W/we O/onze vesten af aan de vestiaire. Mijn slavin haalde eens diep adem voor W/we het restaurant betraden. Daardoor spanden haar borsten in haar bloesje, en Ik kon deze zo goed als compleet zien, afgetekend in dat niemendalletje.
Het is niet meer dan logisch dat O/onze intrede opzien baarde. Bijna iedereen keek naar Mijn slavin toen die het restaurant binnenstapte. De enigen die niet keken waren enkele vrouwen die te jaloers waren, en enkele mannen die niet durfden kijken omdat hun echtgenote erbij was.

"Ha, Ze zijn er al" zei Ik, toen Ik het Koppel zag zitten waarmee Ik afgesproken had. Zoals aan de telefoon gezegd, hadden Ze een tafeltje aan de andere kant van het restaurant uitgekozen, zodat Mijn slavin de hele zaal moest doorlopen. Dan hadden Zij ook de kans haar goed te bekijken. Tenslotte moesten Ze akkoord gaan om haar te gebruiken!
Aan de uitdrukking op Hun gezicht te zien, leken Ze niet teleurgesteld.
Ik liep achter Mijn slavin en kon Mijn ogen niet van haar kontje afhouden! Normaal draait ze er al mee op een uitdagende manier, maar door die hoge hakken liep ze extra sexy. Aan de blikken van de aanwezige mannen te zien, zouden er veel in Mijn plaats willen geweest zijn! ze had een knap, uitdagend figuurtje, en haar blonde haar en opgemaakte snoetje is voldoende om vele mannen naar haar te laten verlangen!

Ik stelde haar voor aan het Koppel. De Man keek onbeschaamd naar haar borsten op een manier die zelfs Ik overdreven vond. Het is niet meer dan normaal dat Mijn slavin verlegen werd onder Zijn ogen, maar verlegen vind Ik haar juist het leukst!
Terwijl W/we de menukaart bestudeerden, O/onze bestelling opgaven en een aperitief gebruikten, werd er enkel over algemeenheden gepraat. Of W/we het restaurant gemakkelijk gevonden hadden, het verkeer op de baan, de kwaliteit van het eten, en zo verder.
Na een klein halfuurtje was het ijs gebroken en werd het gesprek interessanter. Omdat Ik aanvoelde dat het Koppel wel wilde praten over wat Hen het meest interesseerde, maar niet wisten hoe te beginnen, besloot Ik om het maar Zelf te doen.
"Hebben Jullie al veel slavinnen behandeld?" vroeg Ik Hen.
"Tja, tamelijk" zei de Man, "niet zoveel als We zouden willen, maar toch genoeg om te weten hoe het moet." Hij keek daarbij naar Mijn slavin, die enkel maar in haar voorgerecht geïnteresseerd leek. Maar We wisten allen dat dit maar schijn was, dat ze elk woord hoorde dat gezegd werd. Dat was ook de bedoeling.
"Het moet niet altijd meevallen om iemand te vinden," ging Ik verder, "omdat Jullie alle Twee Dominant ingesteld zijn..."
"Niet alleen dat," zei de Vrouw nu, "maar slavinnen die zowel een Meester als een Meesteres dienen, vooral seksueel dan bedoel Ik, zijn niet zo gemakkelijk te vinden."
"Hoe?" reageerde Ik, gemaakt verwonderd, "een lustslavin heeft daar toch niets tegen in te brengen! ze moet Iedereen bevredigen die haar aangeduid wordt! Of het nu een Meester of een Meesteres is, speelt helemaal geen rol. Als een slavin niet voldoet aan Wie ze uitgeleend is, wordt ze gestraft tot ze het wél doet. Zo simpel is dat!"

Het voorgerecht bleek nu enorm interessant te zijn voor Mijn slavin. Zo gedetailleerd heb Ik haar nog nooit naar eten weten kijken! Maar aan de rode kleur van haar hoofd te zien, had ze Mijn opmerking goed gehoord.
"En jij?" vroeg de Vrouw vriendelijk aan Mijn slavin, "heb jij al Meesteressen gediend?"
Nu moest ze wel iets zeggen.
"Ja, af en toe" zei ze stil, maar toch verstaanbaar.
"En, hoe vond je het?"
"ik vond het wel spannend" gaf Mijn slavin toe. Ik had haar dan ook gezegd dat ze compleet eerlijk moest zijn. Dat kon maar in I/iedereen zijn voordeel zijn, ook in het hare!
"Ben je biseksueel?" wilde de Man weten.
"Nee, dat niet. ik zou er niet aan denken om zomaar met een vrouw te vrijen!" zei Mijn slavinnetje. "Maar ik heb het al enkele malen moeten doen in opdracht van mijn Meester, en eigenlijk was het best spannend."

Er viel een stilte waarin de Vrouw Mijn slavin doordringend bekeek. ze voelde het, Mijn schat, en na een korte blik in die strenge ogen sloeg zij de hare neer.
"Ben je goed klaargekomen?" vroeg de Vrouw opeens. Mijn slavin schrok zichtbaar van deze rechtstreekse vraag.
"Euh…" Mijn slavin aarzelde even voordat ze reageerde op deze directe, indiscrete vraag. Ik kan begrijpen dat het niet moet meevallen hierop te antwoorden tegen een volstrekt onbekende Persoon. Maar dan besefte ze dat ze een slavin is. Toch kostte het haar moeite om haar privé gevoelens zo maar bloot te geven. "De ene keer wel, de andere niet" antwoordde ze aarzelend met verlegen stem.
"Leg Me dat eens uit" drong de Vrouw aan.
"Dat hangt vooral van de Meesteres in kwestie af." zei Mijn slavin naast Me met hernieuwde moed. Ik begreep de vernedering om dit te moeten zeggen tegen Onbekenden en genoot ervan. ze keek even snel in Mijn richting en Ik voelde dat ze terug dacht aan wat Ik tegen haar gezegd had vlak voordat W/we aan het restaurant aankwamen. Ik had haar namelijk verzekerd dat als ze niet de volle waarheid zei, ze kon rekenen op een serieuze straf van Me! Straks zou ze zelf mogen zeggen of deze Mensen ook met haar mochten spelen of niet, maar Mijn slavin zou ze in elk geval altijd blijven! Daarbij komt de wetenschap dat Mijn straffen niet zacht zijn, verre van!
"Bij Ons hangt het vooral af hoe de slavin zich gedraagt" zei de Vrouw tegen Mijn slavin en haar stem klonk een graadje strenger. "Als je handelt als een onderdanige hoer en slavin, dan zul je op het einde ook goed mogen klaarkomen. Anders blijf je er maar mee zitten...."
Mijn slavin reageerde niet. Toch ging haar ademhaling sneller.
"Dat wil niet zeggen dat je altijd direct moet luisteren" bemoeide de Man zich terug in het gesprek. "We vinden het juist leuk je tot iets te verplichten. Dat gaan We in elk geval doen! Hoe meer je aan iets toegeeft, hoe hoger Onze eisen zullen liggen! En als je iets niet wil of niet kan is dat niet zo erg. Een straf en het is voorbij. Wij garanderen je dat je ook zalig zal mogen genieten, op één voorwaarde: dat je onderdanig en hoerig genoeg bent, zoals de Meesteres zegt."
Hierop viel een stilte. Ik zag Mijn slavin slikken en wist dat ze zich allerlei dingen inbeeldde. Aan haar gedrag te zien maakten die haar alleen maar heter.
Ik probeerde het gesprek in een andere richting te sturen want W/we waren nog lang niet klaar met eten. Ook wilde Ik dat alles volledig duidelijk was voor I/iedereen zodat er achteraf geen discussies meer konden komen. En ook vond Ik het niet meer dan normaal dat de slavin zoveel mogelijk wist voordat ze haar beslissing nam. Dat is niet meer dan eerlijk tegenover haar.
"Houden Jullie van één lange sessie, of van verschillende stukjes, onderbroken met een pauze."
"Wel... de Dominanten nemen al eens geregeld pauze," zei de Man, "maar de slavin blijft wel de hele tijd slavin. Dat verschil moet altijd duidelijk blijven."
"Maar zij mag ook rusten" zei de Vrouw snel, "alleen zal ze zich moeten blijven gedragen als slavin. Ergens vastgebonden worden, of geknield zitten of zo..."
"..of in de kooi opgesloten worden" kwam de Man ertussen.
"Juist. Maar ze krijgt ook de gelegenheid zich al eens te ontspannen. Zeker omdat We ervan houden een spel meerdere uren te laten duren."

"Meerdere uren? Dan zijn Jullie wel één en ander van plan" zei Ik, vooral om Mijn slavin voor te bereiden op wat haar te wachten stond. Als ze besloot om ermee door te gaan.
"Ja, nou…" zei de Vrouw, "Wij zijn toch met z'n Drie, en zij is de enige slavin, niet? We zijn in elk geval van plan om toch minstens een paar Orgasmen te hebben vanavond, We hebben er lang genoeg voor gespaard, niet Schat?"
"Zeker en vast, tegen Wie zeg je 't" zei de Man lachend.
"En Jij wil toch ook aan Je trekken komen zeker?" vroeg Ze Me.
"Dat in elk geval!"
"Wel dan! Voor We klaarkomen spelen We toch altijd wat met de slavin, haar wat plagen en pijnigen en zo..."
"Je weet wat We afgesproken hebben" onderbrak Ik Haar. "Zware pijnigingen mogen alleen maar als ze niet wil toegeven, of als straf omdat ze iets niet goed genoeg gedaan heeft."
"Jaja, daar kan Je op rekenen. Maar de slavin een beetje kwellen is er toch altijd bij. Zo met tepelklemmen, of tikken van een zachte zweep..."
"...of een kontdildo" zei Hij
"We moeten haar toch laten voelen dat We het menen, niet?"
"Ja, dat is ook waar" zei Ik berustend.

Natuurlijk was dit allemaal op voorhand afgesproken en werd het enkel maar gezegd ten behoeve van de slavin, die goed luisterde. Ik ken haar door en door, en te zien aan de manier waarop ze over de stoel schoof was ze opgewonden geraakt van Ons gesprek. Ik weet dat ze zich al in haar gedachten als slavin zag van deze Mensen. Dat ze zenuwachtig werd van haar opwinding, leek Me een goed teken. Ik besloot het gesprek in dezelfde richting verder te zetten.

"Als Wij dan uitrusten, moet de slavin Ons dan ook bedienen? Ik bedoel Ons drinken geven en zo. Als dienstmeid."
"Nee, hoeft niet" zei de Vrouw resoluut. "Integendeel, zij zal door Ons bediend worden. Wanneer Wij willen natuurlijk..."
"..en als ze zich goed gedraagt" zette de Man het gesprek verder. "Wat Wij eigenlijk zoeken is een heet sletje waarmee We ons vooral kunnen uitleven op seksueel gebied... Waar We eens lekker pervers kunnen mee doen..." Hij liet hierop een stilte vallen.
Ik keek nauwgezet naar Mijn slavin, maar deze uitspraak van de Man stootte haar niet af. Integendeel, ze wreef al langer hoe meer over haar stoel. Op dat moment was Ik ervan overtuigd dat W/we die avond met ons V/vieren zouden spelen!
Ik knikte naar de Man en Vrouw, een teken dat het hoogstwaarschijnlijk in orde zou komen, en We praatten verder.
"Wij willen een sletje dat beschikbaar is in al haar lichaamsopeningen" zei de Man, en ik bespeurde opwinding in Zijn stem. Evenals Hij keek ik even zijdelings naar Mijn slavin, die niet op die uitspraak reageerde. ze speelde met haar vork, maar omdat haar hoofd nog roder werd, was Ik zeker dat ze de Man gehoord had. En zich bleef inbeelden wat er met haar zou kunnen gebeuren...
"En een slavin die heel goed haar mond kan gebruiken" zei de Vrouw met doordringende stem. Naast Mij werd er vlug naar een glas water gegrepen.
"Jaja, We houden er alle Twee van om heerlijk lang door een slavin met haar mond verwend te worden..." zei de Man.
Nu was het de beurt aan de Vrouw om verder te praten. "...terwijl ze er zelf pijnlijk en ongemakkelijk bij zit."

Er volgde een korte stilte. Ik was te zeer gefascineerd door de reacties van Mijn slavin om iets te zeggen. Ik kon zo voelen dat ze niet wist hoe zich te houden van opwinding.
"En ze weet daarbij dat ze veel pijn zal lijden als ze niet haar uiterste best doet en haar Meester en Meesteres niet optimaal pleziert" zei de Vrouw nog.
"Excuseer me, ik moet even naar het toilet" zei Mijn slavin, en stond op en ging weg.

"Denk Je dat het zal lukken?" vroeg de Man Me zo snel Mijn slavin het restaurant verlaten had.
"Ik ben er zeker van" zei Ik overtuigend. "Heb Je gezien hoe rood haar hoofd is! Het leek net een verkeerslicht toen ze opstond. ze is opgewonden geraakt van wat We zegden, net zoals Ik gedacht had..."
We onderhielden ons over hoe We verder zouden praten om de slavin in de juiste stemming te houden, en dan kwam ze de zaal terug binnen. Weer werd ze door bijna iedereen bekeken. Ik zag wellust in meerdere mannen hun ogen.

Ik stond op om haar stoel te schuiven toen ze ging zitten.
"Dank U Meester" zei ze stil zodat niemand buiten O/onze tafel het zou kunnen horen. Maar zowel de Man als Vrouw hoorden dit, en keken Me veelbetekenend aan. Op dat moment verdween het laatste stukje twijfel dat Ik nog had en was Ik ervan overtuigd dat Mijn slavin Ons alle Drie zou dienen die avond!
Nu voelde Ik Mijn opwinding sterker worden. ze overgeleverd te zien aan andere Dominanten, van Wie ze niet weet wat te verwachten, maakt Me steeds heet. Zeker als Eén van die Dominanten een Vrouw is...

Deze keer begon de Vrouw te spreken.
"Wij vinden ook dat een slavin veel uithoudingsvermogen moet hebben. Niet alleen om Ons te bevredigen, maar ook op elk ander gebied. We houden ervan dit uithoudingsvermogen te testen..."
"Denk je dat jij voldoende uithoudingsvermogen hebt?" vroeg de Man aan Mijn slavin.
Deze zei "mm mm" en knikte met haar hoofd.
"Is dat een manier om te antwoorden?" zei Ik tegen haar op een stille maar toch strenge toon.
de slavin keek even snel in de richting van de Man en sloeg dan haar ogen neer. "Ja Meester, ik denk het wel" zei ze. Toen ze de vreemde Man 'Meester' noemde kreeg haar hoofd terug die rode kleur.

Dan stelde de Vrouw de belangrijkste vraag. "Wil je vanavond Onze lustslavin zijn? Van Ons alle Drie?" vroeg Ze met een heel doordringende stem, die toch niet streng klonk.
"Ja Meesteres" zei Mijn slavin snel. Ik was er zeker van dat ze dit zou antwoorden, maar toen Ik het hoorde voelde Ik Mijn eigen opwinding opeens stukken erger worden.
"je zult jezelf helemaal beschikbaar moeten stellen voor Ons. je zal niet alleen Onze slavin zijn maar ook Onze hoer. Zonder enige beperking! Ben je daartoe bereid?" drong Ze aan.
"Ja Meesteres" zei de slavin nogmaals.
"je bent ermee akkoord dat We je straffen en pijnigen als Wij vinden dat je niet helemaal voldoet?" vroeg de Man dan.
"Ja Meester" zei ze. haar ogen verlieten haar bord geen seconde.

"Voor We beginnen, is er iets wat je echt niet wil?" vroeg de Vrouw.
"Ja Meesteres. Niets met pis en kak, Meesteres. Zo is het afgesproken met Mijn Meester, Meesteres" zei ze. Wat hield Ik toch van haar! De onderdanige manier waarop ze sprak was gewoonweg super!
"Voor de rest kan alles?" drong de Vrouw aan.
"Ja Meesteres. Het stopwoord is 'genade'. ik reken erop dat U stopt als ik om genade vraag, Meesteres."
"Vanzelfsprekend. En Ik reken erop dat je alleen maar om genade vraagt als je écht niet verder kan!"
"Natuurlijk, Meesteres." Even een stilte, die onderbroken werd door Mijn slavin haar nieuwe Meester.
"Akkoord, geen pis en kak voor jou... En sperma?"
"Euh... sperma wel, Meester. ik ben toch Uw hoer en slavin, Meester, en dien om U allen te bevredigen, Meester." Wat is ze toch fantastisch zodra ze in de stemming is, Mijn slavin!

"je weet toch wat bedoeld wordt met een hoerenslavin, hé? Dat je ernaar snakt Geil in je te krijgen, eender van Wie! Dat je de meest perverse dingen normaal vindt! Dat je het een gunst vindt dat je je Meesters en Meesteres mag bevredigen, en Hun Geil in je krijgt. Eender langs waar..."
"Ja Meester" antwoordde ze nederig. "Als U vindt dat ik niet goed genoeg de hoer uithang, dan mag U me straffen, Meester." Fantastisch!
"Luister goed, slavin" zei Ik. Ik wilde Me toch ook laten horen, zeker! "Vanaf nu ben je de slavin van Ons alle Drie! je luistert naar Ieder van Ons even goed! je toont geen enkele voorkeur en stelt jezelf voor Iedereen even goed beschikbaar!" Ik zei het zowel voor haar als voor het Koppel.
"Ja Meester" zei de schat.

"Oké, slavin" zei de Vrouw. Haar stem klonk even doordringend als daarnet, maar nu ook veel strenger. Van waar Ik zat kon Ik zien hoe de slavin kippenvel kreeg toen ze het eerste echte bevel van haar nieuwe Meesteres kreeg.
"Ik wil dat je nu opstaat, op een erg trage en vooral heel uitdagende manier naar het toilet gaat, en je daar gaat vingeren tot je supergeil bent! Steek je slip maar in je handtas. En Ik zal straks je vingers controleren! En wee je als je het niet doet zoals Ik van je wil!"
"Ja Meesteres" zei de slavin met een onderdanige stem, die Ik zo graag van haar hoor.
"Maar waag het niet om al klaar te komen, slet" zei haar nieuwe Meester, even streng als de Vrouw. "Daar zorgen Wij wel voor. Straks, als je je een goede slavin getoond hebt. We willen een heel geile slavinnenhoer hebben die ernaar snakt om te mogen klaarkomen. Maar enkel je Meesters zullen straks beslissen of dat wel mag. Begrepen?"
"Ja Meester" zei de slavin. Dan stond ze recht en ging nogmaals naar het toilet. ze liep inderdaad traag en uitdagend. Ik weet wat voor moeite haar dit moet gekost hebben, daar in dat vreemde restaurant. Maar de dreiging van een straf was sterker voor haar dan haar schaamte.

Het Koppel en Ik stonden op zo snel de slavin de zaal verlaten had. We betaalden de rekening en stonden op haar te wachten toen ze het toilet verliet. Aan de blik in haar ogen te zien had ze de instructies van haar Meesteres correct opgevolgd.
Met z'n V/vier gingen W/we naar de vestiaire. De Vrouw nam Haar mantel aan zowel als de vest van de slavin. Ze zei in deze haar oor dat ze haar vest enkel maar over haar schouders mocht hangen, zonder de mouwen aan te trekken. Zoals verwacht voldeed de slavin aan dit verzoek.

Buiten gekomen, merkten W/we dat het bijna donker was. Dit gaf een speciale sfeer, en W/we wisten A/allen dat de nacht nog jong was. Ik voelde Mijn Erectie groeien bij de voorstelling wat er allemaal met Mijn slavin zou gebeuren die nacht!
Naast de uitgang stonden enkele struiken, en W/we gingen ertegen staan.
"Heb je met je vingers diep in je geile kut gezeten?" vroeg de Vrouw aan de slavin.
"Ja Meesteres" zei deze.
"Laat Me ruiken!" klonk dan het bevel. Op die manier controleerde de Vrouw of de slavin niet loog.
"Handen op je rug" zei Ze daarna.
Voor de slavin goed en wel besefte wat er gebeurde, had de Man snel haar handen op haar rug geboeid met fijne, metalen handboeien. Ik stond ernaast, en aan de manier dat Mijn slavin haar ogen sloot toen ze de klik hoorde en het metaal voelde, wist Ik dat ze hiervan genoot...

De Vrouw legde Haar arm rond de slavin haar schouders en zo liepen W/we met z'n V/vier naar de parking. De vest van de slavin was lang genoeg om haar geboeide handen te verbergen. Voor andere mensen leek het net alsof ze gewoon met haar handen op haar rug liep. Wij wisten beter. Haar borsten, enkel bedekt door die dunne stof, waren beschikbaar om door Ons aangeraakt te worden zonder dat de slavin dit kon beletten. Ook liep ze met een bloot kutje onder dat rokje, en ook dat konden We aanraken indien We dat wilden. zij kon het Ons in geen geval beletten.
Tijdens het stappen deed de Meesteres de vest van de slavin wat opzij. "Kijk eens wat voor een grote tutters dat ding heeft" zei Ze. Inderdaad stonden de slavin haar tepels keihard en duidelijk afgetekend in dat spannende bloesje.
"Hier zullen We nog veel plezier aan beleven" merkte de Meester op. W/we stapten verder, alle V/vier behoorlijk opgewonden.

Er werd afgesproken om met de auto van het Koppel naar Hun huis te rijden. "Dan kan je onze prachtig uitgeruste SM kamer zien" zeiden Ze tegen de slavin.
Om bij Hun auto te geraken moesten W/we onder enkele bomen passeren. Daar was het echt donker. De verlichting van de parking reikte amper tot daar. W/we hielden er halt en Ik liet de slavin los en duwde haar zodat ze recht voor haar drie Dominanten stond.
"Dus je zou graag met Ons meegaan?" vroeg de Man haar.
"Ja Meester" zei de slavin. Ik hoorde aan haar stem dat ze erg opgewonden was. Wat ze bij zichzelf in het toilet gedaan had zal daar wel voor iets tussen gezeten hebben. Maar het feit dat ze met geboeide handen over de parking had moeten lopen, zal dit alleen maar erger gemaakt hebben.
"ze zal wel moeten meekomen" zei de Meesteres resoluut. "Anders gaan Wij met z'n Drieën door en laten haar hier achter. En vermits de sleutels van haar handboeien thuis liggen, zal ze het goed moeten kunnen uitleggen als men haar vindt...." N/niemand reageerde, maar Ik vond het wel een leuke situatie.

De vrouw nam de vest van de slavin haar schouders. deze stond met haar rug tegen de bomen, zodat Onze lichamen haar verborgen voor onbekende blikken. Wij echter hadden een vrije kijk op haar. Onze ogen gleden over het aanlokkelijke lichaam dat ze Ons aanbood. Omdat haar handen op haar rug vast zaten, kon ze niets wegsteken en moest ze Onze blikken doorstaan.
"Vraag Ons op een overtuigende manier of je mee mag" beval de Meester de slavin.
"Meester, mag ik alstublieft met U mee naar Uw SM kamer?" zei de slavin met onderdanige stem. Niemand van Ons reageerde, dus was de slavin verplicht om verder aan te dringen.
"ik zal Uw slavin en Uw hoer zijn, en alles met U doen wat U me beveelt, Meester" ging ze dapper verder. "ik zal U en de Meesteres bevredigen op eender welke manier U verkiest, Meester. En mijn eigen Meester natuurlijk ook." vervolgde ze omdat weer Niemand iets zei.
"Hoe denk je dat dan bij Mij te doen, slet?" vroeg de Vrouw.
"Door aan Uw Kut te zuigen, Meesteres" zei de slavin, die uit de conversatie aan de tafel genoeg had begrepen. "Door aan Uw lekkere kut te likken en te zuigen, Meesteres" zei de slavin na nog maar eens een stilte.
"Tot...?"
"Tot U klaarkomt als U dat verlangt, Meesteres. Tot U Uw lekker geil in mijn slavinnenmuil laat lopen, Meesteres" antwoordde de slavin.
"Dat wilde Ik horen!" riep de Vrouw uit.

"En Ik? vroeg Mijn slavin haar nieuwbakken Meester.
"Ook U wil Ik graag met mijn zuigbek verwennen, Meester" zei de slavin, die nu erg opgewonden was. Vooral van op deze manier te moeten praten tegen die voor haar vreemde Man en Vrouw, wist Ik. Nog voor Hij kon aandringen ging de slavin uit zichzelf door.
"ik verlang ernaar om ook aan Uw heerlijke Lul te zuigen Meester, tot ik ook Uw Geil mag proeven."
"Dat kan wel even duren" verwittigde de Man haar.
"Hoe langer hoe liever, Meester." Heerlijk om te zien hoe geil de slavin was zonder dat er iets met haar gebeurd was. Enkel praten en inbeelden, met geboeide handen voor een onbekend Koppel staan, weten dat ze die nacht als slavinnenhoer ging gebruikt worden, hadden haar in deze toestand gebracht.
"Terwijl jij gebonden op je knieën voor Me zit, met je tieten afgebonden en klemmen op je toppen, met een dildo in je kont gestoken…." zei de Man met onmiskenbaar hete stem.
"Ja Meester, graag" hoorde Ik Onze slavin zeggen, en haar stem klonk zeker even heet als die van haar nieuwe Meester.

"je hebt daar grote ballen hangen" zei de Meesteres op strenge toon terwijl ze recht naar Mijn slavin haar borsten keek. "Kunnen die tieten één en ander verdragen?"
"Ja Meesteres" sprak Mijn slavin naar waarheid. Voor ze goed en wel besefte wat met haar gebeurde, had haar Meesteres het elastiek van haar bloesje met een ruk naar beneden getrokken. Plotseling stond ze met haar borsten vrij en bloot onder de bomen op die parking!
Als in paniek schoten de slavin haar ogen van links naar rechts, maar niemand kon haar zien. Uitgezonderd Wij natuurlijk. Onze ogen verlustigden zich aan haar borsten, die fier vooruit staken. haar tepels waren hard en groot, en schenen te vragen om aangeraakt te worden.
de slavin haar nieuwbakken Meester, die ze voor vanavond nog nooit gezien had, was de Eerste om te reageren. Hij stapte op de machteloze vrouw toe, Zijn handen open en uitgestrekt naar Mijn vrouw haar borsten. Ik zag hoe ze haar ogen opensperde, maar wist niet of dit van angst of van verlangen was. Maar zelfs als ze de voor haar vreemde Man had willen tegen houden, had ze dit toch niet gekund met haar op de rug geboeide handen.
De Meester Zijn handen sloten Zich om haar borsten. De slavin kreunde. Ik zag dat de Man doorkneep, maar toch genoot Mijn slavin bovenmatig! Daarna nam Hij haar tepels tussen Zijn vingers, en draaide er niet bepaald zachtzinnig mee. De slavin kreunde nog erger. Ik zag hoe ze haar lippen nat maakte met haar tong omdat die droog werden van opwinding.
De Vrouw ging bij haar Man staan, en nu speelden Ze Ieder met één van Mijn slavin haar borsten. Met gesloten ogen stond deze erbij te genieten. Toch keek ze zo nu en dan snel even rond, of niemand zag wat er gebeurde. Toen O/onze blikken elkaar kruisten, knikte Ik haar bemoedigend toe. Een glimlach van haar liet Me weten dat alles in orde was.

De Meesteres had nu de plaats ingenomen van de Man, die zenuwachtig naast Me stond en een sigaret opstak. In het licht van de vlam kon Ik de zweetdruppels op Zijn voorhoofd zien.
Zijn Vrouw had nu Mijn slavin haar tepels vast. Ik zag hoe Ze er pijnlijk met Haar nagels in kneep. De slavin sloot haar ogen van de pijn, voor de rest veranderde er niets aan haar houding. Wel nam ze eens diep adem, maar daardoor leek ze haar borsten nog meer aan te bieden.
"je bent een echt geile slet hé, slavin?" vroeg de Vrouw haar en ook haar stem klonk opgewonden.
"Ja Meesteres" kermde Mijn slavin.
Dan liet de Vrouw Mijn slavin haar borsten schudden, enkel maar door met haar tepels te schokken. Mijn schat beet op haar lippen om het niet uit te roepen. Toch kon Ik haar duidelijk horen kreunen.
"Ik denk wel dat ze Ons zal tevreden stellen" zei de Vrouw toen Ze plots de tepels losliet en naar Ons kwam. Ze keek niet om naar de slavin die met geboeide handen stond na te hijgen van hetigheid.

Na enkele momenten van stilte draaide de Meesteres Zich plots weer om naar de slavin en sprak tegen haar met een onmiskenbaar strenge, dominante stem.
"Om Ons je goede bedoelingen te bewijzen, wil Ik dat je ons alle Drie kust!" zei Ze. "En met overtuiging! Hier en nu! Mij eerst! En laat meteen voelen wat voor een geil lijf je aan te bieden hebt!"
Mijn slavin stapte naar de Meesteres en zonder aarzelen duwde ze haar mond op die van de Vrouw die ze nog nooit gezien had. Ik zag hoe Mijn slavin haar tong diep in die Vrouw Haar mond stak. Tegelijk duwde ze met haar lichaam tegen dat van haar Meesteres, en draaide met haar borsten en onderlichaam. Ik zag hoe de blote borsten van Mijn slavin zich haast plat drukten tegen Die van de Meesteres. Toen Mijn slavin zich pijnigde aan de broche die de vrouw droeg, liet ze een kort kreetje. Maar zelfs toen stopte ze niet met zoenen. De Meesteres scheen dit zo leuk te vinden dat Ze met opzet met Haar broche over de blote borsten van de slavin wreef, die luidop kermde in haar mond.
"Weet je," zei Ik tegen de Man, maar zo luid dat de slavin Me goed kon horen, "echte hoeren zullen alles bij hun klanten doen, behalve tongzoenen. Dat vinden ze te privé, denk ik."
"Nu Je het zegt" zei de Man, die Zijn ogen net zomin van het schouwspel voor Hem kon afhouden als Ik.
"Maar dit is nog minder dan een ordinaire hoer. dit is een echte slet, een geile slavin! Niets meer!" ging Ik verder.

Mijn slavin hoorde dit alles aan terwijl ze dapper bleef tongzoenen met de Vrouw en met haar lichaam bleef duwen en draaien. ze stopte niet totdat de Vrouw haar wegduwde, zoals het een echte lustslavin beaamt. Snel, zonder de kans te krijgen om op adem te komen, werd ze met een por in haar rug tot vlak voor de Meester geduwd. De slavin keek Deze even aan en duwde dan haar natte en geopende lippen op de volgende mond.
Het was nu een onbekende Mannenmond die ze proefde, maar even enthousiast stak de slavin haar tong naar binnen. Voor ze echter haar lichaam tegen dat van haar nieuwe Meester kon drukken had Hij met Zijn hand één van haar borsten vastgepakt, en Hij bleef deze omknellen tot het tongzoenen ophield. Dit duurde zeker even lang als bij de Vrouw.
Deze keek naar haar Man, die gekust en opgegeild werd door de slavin. Ook bij Hem duwde en draaide deze met haar borsten en bekken en duwde als het ware haar borst steviger in Zijn hand.
De Vrouw nam Me tussen Mijn benen en voelde Mijn Erectie. Ze scheen tevreden met wat Ze voelde, en nam Me vast en tongzoende Me. Haar Man zag dit, maar vond dit niet meer dan normaal.
Ik had Mijn slavin al wel zo goed opgeleid dat zij zelf nooit mocht ophouden met kussen. Zoals met likken en zuigen ook trouwens. Enkel de Meester beslist wanneer het genoeg is. Ook deze Meester maakte de slavin dat duidelijk door haar weg te duwen.

Nu kwam ze naar Mij. Niettegenstaande ze nu een Persoon kuste die ze kende, deed ze net hetzelfde bij Mij -en met evenveel overtuiging- als bij de vreemde Meester en Meesteres. Zoals het hoort kon Men aan niets zien dat ze nu haar Eigenaar stond te tongzoenen in plaats van een andere Meester of Meesteres, die niet meer waren dan Huurders van haar slavinnenlichaam.  Ook bij Mij wreef ze met heel haar lichaam, en Ik kon haar borsten heel goed voelen. Ik merkte op dat haar tepels keihard waren omdat ze door Mijn hemd priemden.
De Man en Vrouw kusten en streelden Elkaar terwijl de slavin met Mij bezig was. Nog voor ze mocht ophouden met kussen, zag Ik hoe de Vrouw haar langs achter naderde. Zonder aarzelen stak Ze Haar hand tussen de benen van Mijn slavin, die deze zoals steeds gespreid hield. Het rokje was zo kort dat Ze de schaamlippen van de slavin direct aanraakte.
"Verdomd! die hoer staat al bloedgeil!" riep Ze uit met gespeelde verwondering. Door de aanraking aan haar kut tongzoende de slavin Me nog heviger! Dan duwde Ik haar ook weg.
"Aflikken!" beval de Meesteres, die Haar opgestoken vinger voor de mond van de slavin hield. Deze aarzelde maar heel kort, en likte dan de vinger proper die nat was van haar eigen geil.

"Oké, zijn W/we weg?" vroeg de Man en maakte aanstalten om te vertrekken.
“Wacht even! Niet zo vlug! Ik wil eerst die slavinnenkut en kont eens keuren!” de slavin keek haar met grote ogen aan, niet wetend wat te verwachten.
“Omdraaien, hoer, en buig je voorover” klonk het bevel over de parking.
de slavin aarzelde toch wat om zich zo te tonen op een publieke parking. Maar ze durfde niet anders dan gehoorzamen. Toen ze zich voorover boog kwam haar kort rokje vanzelf omhoog en stond ze met blote billen voor Ons. Het was een echt vernederende houding voor haar. Zo op een parking, in open lucht, en dan de meest intieme plekjes zomaar tonen aan Mensen die je voordien nog nooit gezien had...
“Ziet er wel lekker uit” was de Meesteres haar eerste opmerking. Ze gaf een flinke klets die zo hard klonk dat zelfs Ik rondkeek of er niemand in de buurt was. Dan legde Ze haar hand op de slavin haar bil.
“Wil Jij eens?” vroeg Ze aan Haar Man. Aan de slavin werd niets gevraagd.
“Graag” antwoordde Hij. De Meester sloeg niet maar hurkte neer achter de slavin en trok onbeschaamd haar schaamlippen uit elkaar. Ik hoorde de slavin een zucht slaken.
“Hmm, ziet er goed uit” was Zijn commentaar. “Daar heb je zeker al wel veel L/lul in gekregen?” vroeg Hij aan de slavin.
“Ja Meester” hoorde Ik haar antwoorden. Zelfs in het donker zag Ik haar hoofd roder worden toen ze dit moest zeggen.

Plotseling lieten Ze de slavin los en ze moest zich weer omdraaien. De Meester trok haar bloesje omhoog zodat haar borsten bedekt waren. Hij deed het echter niet zorgvuldig genoeg, zodat er neen groot deel van haar borsten te zien was. Bij één ervan was zelfs een groot deel van haar tepel zichtbaar! Dan werd de vest losjes over de slavin haar schouders gedrapeerd, maar zo dat deze er haast afviel en zeker niets van haar provocerende borsten verborg.
"jij loopt tien meter achter Ons!" zei de Meesteres streng tegen haar. Na al wat ze al op de parking doorstaan had, moest Mijn slavin nu nog alleen, met half blote borsten, geboeide handen en supergeil, over de parking lopen. We stonden op haar te wachten aan de auto van het Koppel.
"M/meisjes achterin!" zei de Vrouw beslist, en stapte in. Mijn slavin had daar wat meer moeite mee door haar geboeide handen.

W/we waren amper goed vertrokken of Ik hoorde gerommel op de achterzetel. Ik kon Mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en keek achterom. Het zicht dat Ik toen zag, maakte Mij ook verschrikkelijk heet!
De Meesteres liet geen tijd verloren gaan! Zo snel de deuren van de auto toe waren, en het plafondlichtje uitging, had Ze het bloesje van Mijn slavin terug helemaal naar beneden getrokken. Mijn vrouw -en Onze slavin- toonde Ons weer onbeschaamd haar volle, grote borsten. Doordat ze een kort rokje droeg, en omdat ze als slavin steeds met geopende benen moet zitten, zag Ik duidelijk haar nat en kaalgeschoren kutje.
De Meesteres nam beide borsten van de slavin stevig vast, en Ik kon haar horen kreunen, zowel van pijn als van genot. Dan zakte Eén hand van de Meesteres naar beneden. Zonder de minste schroom stak Ze twee vingers in de verlangende slavinnenkut, en begon hevig te vingeren. Mijn slavin kreunde nog erger, en kon haar onderlichaam niet meer stil houden van opwinding.

Dan sloeg de Meesteres Haar arm rond Mijn slavin haar schouders, pakte zo een tepel stevig vast, en trok de slavin tegen Haar. De twee V/vrouwen begonnen E/elkaar nogmaals te tongzoenen, en Ik kan onmogelijk zeggen W/wie het meeste zijn best deed. Het leken echt T/twee verliefde lesbische V/vrouwen, daar achter in die auto.
Ik zag Mijn slavin naar Mij kijken terwijl ze zich liet bepotelen en tongzoenen door een Vrouw die ze pas had ontmoet. De hete blik in haar ogen stelde Me gerust: ze genoot zelf enorm! Ik kon het niet langer meer aanzien van de grote opwinding, en hield de weg maar in het oog.

Het werd een onvergetelijke nacht! Ik had nooit gedacht dat Mijn slavin zoveel uithoudingsvermogen had. Maar Ik moet bekennen dat het Koppel er wel wat van kent hoe een slavin te behandelen en haar geil te houden. En als Mijn slavin geil is, dan kan ze veel aan. Heel veel zelfs!
Moet Ik vertellen dat Mijn slavin haar orgasme gekregen heeft? Nee zeker! En wat voor één! Het was al bijna tegen de morgen voor ze haar beloning kreeg, want het Koppel was niet vlug voldaan. En Ik wilde natuurlijk niet voor Hen onderdoen... Maar toen de slavin dan klaarkwam, was het enorm! ze was nog nooit zo lang opgegeild geweest zonder orgasme, en het was een echte bevrijding voor haar! Omdat ze zich zo goed gedragen had, mocht ze zelfs meerdere keren klaarkomen! Toen het spel eindelijk ophield, was zij zeker even erg voldaan als de rest van Ons. En daar draait het eigenlijk allemaal om, toch?

Einde


Dit is het allereerste verhaal van Me dat gepubliceerd werd en het mag dus beschouwd worden als het begin van mijn 'carrière' als amateur BDSM schrijver.
Ik hou eraan het kwaliteitsmagazine Steel Moon te bedanken voor H/hun vertrouwen in Me en om Mij deze kans gegeven te hebben.
Henri Senten

Terug naar hoofdpagina